Baktec

BAKTEC levert naast watermeetapparatuur ook de waterkoelers. Deze zogenaamde ijskoelers, hebben een capaciteit van 200 ltr/ uur en zijn van r.v.s.
 

Boyens

BOYENS backservice is een Duitse firma waarvan ter Haar Nijverdal importeur is geworden.
Boyens backservice maakt gelei spuitmachines die een professionele look en een fantastische smaak voor uw producten waarborgen. Leverbaar in diverse soorten en maten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een container of het BIB (Bag in Box) systeem in 3 smaken. Dit systeem is zeer makkelijk aan te sluiten en/of te wisselen. 

 

Daub

DAUB is een Nederlandse firma die nieuwe technologie voor traditionele bakkerijen ontwikkelt en o.a. broodsnijmachines maakt.
 

Diosna

DIOSNA levert kneders, waarbij hoogwaardige technologie, eenvoudige bediening, maximaal rendement en minimale storingen gewaarborgd zijn. De techniek gaat steeds verder en wordt bij Diosna op de voet gevolgd en toegepast in hun bakkerijmachines.

 

Eloma

ELOMA Traditie betekent voor Eloma "100 procent made in Germany". Duitse ingenieurs en vaklieden zorgen voor de hoogste kwaliteit! Voor uw tevredenheid gaan ze echter nog verder: als voorbeeld krijgt u van Eloma standaard ook in de toekomst een niveau meer, een grotere ovenruimte en de bewezen Auto-reverse ventilator technologie. Hun garantie voor de maximaal haalbare egale bruining en productkwaliteit! Deze kwaliteit biedt Eloma u wereldwijd!
 

Emondt

EMONDT Emondt in Enschede is een bedrijf met een unieke combinatie van koel/vriestechniek, interieurprojecten, airconditioning, klimaatbeheersing, onderhoud & service, als enige in Nederland. Geen klant is hetzelfde, geen project is gelijk. Door telkens innovatieve ontwerpen en vernieuwende technieken toe te passen, kunnen de klanten zich onderscheiden in de markt.
 

Escher

ESCHER is een zeer degelijke spiraalkneder. De machines die wij in ons programma hebben zijn allen voorzien van: RVS kuip en spiraal, twee tijdklokken met digitale uitlezing en kunststof beveiligingskap.

Fortuna

De FORTUNA verdeelopboller wordt ook wel de Rolls-Royce onder de verdeelopbollers genoemd. Dit zegt genoeg over het merk en de machine. Mensen die met deze machine werken kunnen en zullen dit ook beamen.

Giorik en MKN

De GIORIK en MKN zijn 2 van de bekendste vetbakapparaten. Beide apparaten zijn in diverse modellen leverbaar.

Glimek

GLIMEK levert niet alleen afmeetmachines, kegelopbolmachines en opmaakmachines maar ook uitrijdbare kneders en hefkiep-installaties van eerlijke Zweedse kwaliteit.

Gram

Voor een stekkerklare koelkast, vrieskast of koelwerkbank is GRAM de aangewezen firma. Deze fabriek produceert al jarenlang een topkwaliteit koelmeubel, veelal in r.v.s. uitvoering en geschikt voor alle branches waarin koeling nodig is.

Hagesana

HAGESANA:

Gespecialiseerd in slagroomblazers en ei-pasteuriseer machines.

Hebaco

HEBACO :

Wereldwijd een begrip in o.a. thermische olieovens, rotatieovens, geïsoleerde narijskasten en automatiseringssystemen voor het laden en lossen van ovenwagens.

Logo-Hebaco

Hobart

HOBART: Hobart is het eigen kwaliteitsmerk voor planeetmengers, slagroomblazers en snijmachines. Foster is het eigen (Hobart) kwaliteitsmerk voor koelen. Het innovatieve ontwerp- en productieteam van Foster is continue bezig om technologische vernieuwingen door te voeren in de Foster koel- en vriesapparatuur, die een substantiële energie- en CO2-besparing opleveren zonder extra kosten.

Janssen

Voor zowel kleine capaciteit (4-rijer) als voor grotere capaciteiten kan JANSSEN de machine leveren. Leverbaar tot een plaatbreedte van 60 cm.

Jeros

Voor topkwaliteit gereedschappenspoelmachines en platenpoetsmachines heeft JEROS een naam hoog te houden in de bakkerij wereld. Daarom past ook Jeros bij Ter Haar.

KÖNIG

KOENIG levert kleinbroodinstallaties. Hun machines en installaties worden, afgestemd op de wensen van de klant, over de hele wereld geleverd. Duitse kwaliteit!
 

Makombi

MAKOMBI Water doseerapparaten van Makombi brengen u de kwaliteit die u zoekt. De algemene kenmerken zijn een volledig RVS behuizing en 24 Volt laagspanningen in de kast voor extra veiligheid. Alle apparaten hebben een CE markering, zijn KWIA gecertificeerd en worden geleverd met stopkranen en een slang voor RVS uitloop voor de kneder.
 

Merand

MERAND Gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne, zeer efficiente machines die functioneel zijn, makkelijk zijn aan te passen en te reinigen.

Rego Herlitzius

REGO HERLITZIUS Duurzaam, robuust en eenvoudig te bedienen. Deze kenmerken zullen, naast de vele technische oplossingen en een breed scala aan modellen, er voor zorgen dat bakkers en banketbakkers die kiezen voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en die daarbij hun operationele kosten willen verlagen, hiermee de juiste keuze maken.
 

Rondo Doge Seewer AG

Wereldberoemd zijn ook de korsttoer- en deeguitrolmachines van SEEWER RONDO. In alle maten soorten, van handmatig tot computergestuurd. Naast deze machines levert Seewer ook complete korstverwerkingslijnen.

Sanomat

Niet alleen het reservoir van deze SANOMAT maar ook de kop van de machine is gekoeld, daarom dus tot het laatste toefje gekoelde slagroom. Deze machine is reeds jarenlang de meest geprezen slagroommachine verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Van 't Wout metaalindustrie

VAN 'T WOUT: Voor werkbanken, bakplaten, stellingen, spoeltafels, etc., in alle maten en uitvoeringen. Ook voor platenwagens en bussenwagens, zowel standaard als voor alle merken rotatie-ovens.

VLB Broodsnijmachines

Natuurlijk zijn er altijd goedkopere broodsnijmachines, maar 1 ding staat vast: deze machine van VLB werkt nu maar ook over 5 jaar nog geruisloos, dus "simply the best". Broodsnijmachines met de kwaliteit van toen, maar het gezicht van nu. VLB ontwerpt en maakt al 60 jaar mechanische broodsnijmachines met een ongelofelijk lange levensduur. Meer dan de helft van de bakkers uit Nederland en Belgie kiezen voor een VLB.

Willems & Van Engelen

W&VE Gespecialiseerd in o.a. gelei-spuitmachines. Met de GEL-TOP en TABLE-TOP als "toppers" in de gelei-spuitmachines met verwarmde slang.  Als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van spuitmachines, bent u bij Willemsen en van Engelen aan het goede adres . Tevens vervaardigen zij deegverwerking machines voor de banketindustrie. W & VE is ook uw partner in op maat gemaakte machines; geheel volgens de wensen van de klant.