E-mailadres

Door de kwaliteit van de bollenrijskast en de beperkte ruimte in de bakkerij heeft Kees Gutter gekozen voor een nieuwe TER HAAR bollenrijskast in een klimacel.
Omdat de productie niet toeliet een paar dagen dicht te gaan is met een passende een zeer uitgekiende planning het project afgerond zonder ook maar 1 dag stil te staan.

Op vrijdag is de nieuwe kast op een andere plek in de bakkerij opgebouwd, voor zover mogelijk. In de nacht van vrijdag op zaterdag is na de productie de oude kast gedemonteerd en begonnen met de bouw van de klimacel. Nadat deze gedeeltelijk was opgebouwd, kwam de ploeg monteurs van de bollenrijskast en is met algehele kracht de bollenrijskast in de deels opgebouwde cel geplaatst.
Het geheel is verder afgebouwd en om ca. 16.00 uur zaterdagmiddag kon er worden proef gedraaid.
Zondagnacht was een monteur ter plekke om tijdens de productie het geheel te begeleiden en om daar waar eventuele problemen waren deze adequaat op te lossen.

Kees Gutter is zeer tevreden over zijn investering en werkt nu probleemloos met een vaste rijstijd van 50 minuten zijn producten door de bollenkast.