E-mailadres

Voor de kleinbroodproductie hebben wij deze narijskast mogen leveren. De kast is eenvoudig maar doeltreffend. Een bedieningspaneel met de benodigde informatie over temperatuur en luchtvochtigheid is snel in te stellen en af te lezen.
De kast is aan de binnenzijde geheel uit roestvrijstaal vervaardigd. Hierdoor kunnen zuren die vrijkomen uit het deeg geen schade aanrichten. De panelen zijn 8 cm. dik en hierdoor goed isolerend. De kast is uitgevoerd in een type doorschuifkast, het zogenaamde first in – first out principe. Dit betekent dat de karren er aan de voorzijde ingaan en aan de andere kant kunnen worden uitgenomen.
De klimatisering is geregeld middels drie roestvrijstalen klimazuilen. Deze zuilen zijn ieder voorzien van verwarmingselementen. Elke zuil wordt door een Vapac stoomvormer voorzien van de benodigde hoeveelheid stoom. Een luchtverdeelsysteem middels ventilatoren zorgt voor een goede verdeling in de cel.
De centrale schakelkast, voorzien van de benodigde relais en besturingsystemen, is tevens uitgevoerd met goed uitleesbare displays voor temperatuur en relatieve vochtigheid.