E-mailadres

In Aalsmeer kwam uitkomst.
Aan de Aalsmeerderweg, op steenworp afstand van de banketbakkerij, kwamen bedrijfspanden beschikbaar.
Er werd besloten een pand aan te kopen en de complete productie, zowel brood als banket, hier te gaan maken.

Een hele operatie. Tenslotte moesten er 2 bakkerijen worden verplaatst. Ook moesten er de nodige investeringen gedaan worden. Inmiddels is alles een feit en draait de bakkerij al weer geruimte tijd.

Ter Haar Bakkerijmachines mocht de silo installatie leveren, compleet met stofafzuiging op het vulpunt en een receptenweger. Ook hebben we de Haton bollenrijskast met 1 pootstel (22 schommels) uitgebreid naar een totale capaciteit van 500 stuks. Tevens is er een gebruikte en geheel gereviseerde UC 80 kneder geleverd met 2 kuipen.

Naast bovengenoemde investeringen heeft Ter Haar Bakkerijmachines ook de verhuizing van de complete bakkerij-inventaris op zich genomen.

Een ploeg van 6 mensen is op een zaterdagmorgen om 05.00 uur, nadat de broodproduktie klaar was, begonnen. Een aantal mensen is begonnen met de demontage van de bollenrijskast, anderen zijn direct aan het laden geslagen van rijdbare machines om deze te verhuizen naar de nieuwe bakkerij. 22 uur later is de complete bakkerij inventaris verhuisd, de bollenrijskast overgeplaatst èn vergroot, draait alles in de nieuwe bakkerij en zijn alle monteurs weer thuis. Bakkerij Hulleman heeft dus geen dag zonder brood gezeten.