E-mailadres

   Nieuwsbrief Ter Haar Bakkerijmachines
        Nieuwsbrief november 2012


CP-Oliebollenlijn


De mooie maand december staat al weer bijna voor de deur. De feestdagen komen er aan en dan is iedereen druk met het maken van speciale producten in de bakkerij waaronder natuurlijk de oliebollen. Behalve het recept is het ook van doorslaggevend belang op welke manier de oliebollen gebakken worden. Hiervoor hebben wij een CP oliebollenlijn ontworpen met een capaciteit tot 2600 oliebollen per uur. Dit garandeert
een stevige extra omzet met een aantrekkelijke winstmarge!Hallo

Kwaliteit
De robuuste uitvoering in RVS, de tot op 1 graad nauwkeurig in te stellen temperatuur en de perfecte dosering van de ingrediënten  garanderen de kwaliteit die u, als bakker,
wenst te leveren. 

Ergonomie / Flexibiliteit


De ideale werkhoogte, talloze praktische accessoires zoals een korvenrek,
afdruipplaat en uitneembare verwarmingselementen maken het werken wel heel makkelijk. De in hoogte verstelbare Unidos kunt u vullen zonder de beslagemmer boven uw schouder te tillen.
De CP-oliebollenlijn kent 5 varianten: CP2: 700, CP3: 1300, CP4: 1700, CP5: 2200 en CP6: 2600 oliebollen per uur, afhankelijk van het gewicht.
Maar met een inzetbak zijn kleinere aantallen ook mogelijk, ideaal voor markten

en braderieën!


Rendement


Oliebollen bakken doet u niet het hele jaar. De CP-oliebollenlijn is met een paar simpele accessoires de rest van het jaar als praktische werkbank te gebruiken, al dan niet met ladenblokken.

Hier vindt u alle informatie over de CP-oliebollenlijn