Planeetmengers Hobart


E-mailadres
Nieuwe machines

Planeetmengers

Hobart 20 liter planeetmenger A-200

 

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

De tafel- en vloermodellen van Hobart zijn voorzien van het exclusieve planetaire mengsysteem dat is ontworpen voor consistente en efficiënte voedselbereiding.
Alle modellen worden standaard uitgevoerd met mengbakbeveiligingen en No Volt Release (‘geen spanning’)-beveiliging conform de CE-wetgeving. De expertise en productontwikkeling van Hobart garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gemak

Welk model u ook kiest: u bent ervan verzekerd dat de gebruiker de mengbak moeiteloos optilt dankzij het ingebouwde bakliftmechanisme. Verplaatsing van de mengbak gaat in een handomdraai met behulp van de ergonomisch ontworpen handgreep voor de kleinere types of met het wielgestuurde bakliftmechanisme voor de grotere modellen. Bij deze modellen is ook een mechanisch bakliftsysteem met eindbesturing optioneel leverbaar.

Modellen

Opzetstukken planeetmengers

Alle Hobart mengers worden geleverd met een reeks opzetstukken. De meest gebruikte basisopzetstukken zijn de garde, de platte aluminium mengarm en de aluminium deeghaak. Andere voorbeelden van hulpstukken zijn het pasteimes, diverse RVS mengarmen en deeghaken, een mengbakadapter en de baklorrie. Daarnaast zijn er voor de tafelmodellen diverse onderstellen beschikbaar.