E-mailadres

 

Voor de algehele opzet, planning en uitvoering werd Tenba als partner gekozen.

Wij werden ingeschakeld om een plan te maken voor de hele deegbereiding en meelsilo installatie. Om het plan vorm te kunnen geven, hebben we een aantal bakkers, waarbij al een soortgelijke installatie was gerealiseerd, en een aantal nieuwe bakkerijen bezocht.

Er werd besloten om een nieuwe bollenrijskast aan te schaffen. De afmeetmachine, kegelopboller en opmaakmachine functioneerden nog goed. In het plan is gekozen voor een Pro-kast met een inhoud van 624 stuks en een rijstijd van 60 minuten. De kast is wel uitgevoerd met een besturing voor een standaard kast, zodat de klant toch de mogelijkheid heeft de tuimelkast recht te zetten, waardoor zijn rijstijd nog verlengd kan worden.

Deze kast is in een rijscel gebouwd die weer geïntegreerd werd in het totale bouwplan.

Naast de bollenrijskast mochten we ook de meelsilo installatie leveren, die bestaat uit 3 silo’s met een totaal capaciteit van 14,7 ton. 1 silo van 8,2 ton , 1 silo van 4,1 ton en een 3e silo van 2,4 ton.

Om meteen alles goed aan te pakken op het milieutechnische vlak is ook besloten te investeren in een stofafzuig installatie, die ook aan de kneders is gekoppeld.

De bakkerij is helemaal klaar en inmiddels opgeleverd en het resultaat is verbluffend. Wat eerst een doorsnee, ietwat te krappe bakkerij was, is nu een ultra moderne bakkerij met een goede routing. Een bakkerij die helemaal klaar is voor de toekomst.

 

Onderstaande tekst is door Dhr. Vermeeren zelf toegevoegd;

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking tijdens de verbouwing. Alles ging in goed overleg. Mede door de flexibiliteit van Ter Haar liep alles volgens planning. Wij draaien nu een jaar in deze nieuwe bakkerij. Ik ben zeer tevreden over de geleverde machines en de service van Ter Haar. Het is echt een genot om in deze nieuwe bakkerij te werken. Het is net alsof je al jaren in deze bakkerij werkt”.

 

Met vriendelijke groet,

Ralph  Vermeeren