Algemeen: 0548-616088     Service: 0548-622990 Inloggen

Bollenrijskast

Stel uw vraag

Bollenrijskast

De steeds weer vernieuwde Ter Haar Bollenkast is praktisch en effici├źnt.

In de moderne bakkerij gaan efficiency en kwaliteitsverhoging hand in hand en zijn steeds meer bepalend voor het bedrijfsresultaat. Bij vele afnemers signaleerde Ter Haar in 1989 al de behoefte aan een geavanceerde, volautomatische bollenrijskast met inbegrip van alle denkbare accessoires en opties. Onze bollenrijskasten benaderen de perfectie zoals elke bakker zich wenst. Uitvoeringen van bollenrijskasten met beplating tot vrijstaand in een geïsoleerde cel.

Sinds 2000 bouwen we ook de zogenaamde PRO kast. Ook deze bollenrijskast wordt op basis van regie gebouwd en alle wensen van onze klanten kunnen ook bij de rijskasten door ons worden ingevuld.

Zelfs de industrie kan sinds vorig jaar bij ons terecht. In 2016 is een samenwerking met Venema Techniek uit Emmen tot stand gekomen waarbij wij de hardware en Venema de software levert van onze rijskasten.

M.a.w. Ter Haar levert het framewerk en bijbehorende techniek, zoals tuimelkasten en invoer- en uitvoerbanden. Waarbij Venema de besturing levert en installeert en zorgt voor de klimatisering in de cel.


Brochure downloaden

Meer informatie?

×
Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.