Algemeen: 0548-616088     Service: 0548-622990 Inloggen

Hefkiep installaties

Stel uw vraag

Hefkiep installaties

Maximaal profiteren van de ruimte in uw bakkerij
Omdat elke bakkerij verschillend is, bouwen we uw hefkieper helemaal op maat. Net zoals we dat doen met bollenrijskasten en silo-installaties. Die belofte kunnen we waarmaken doordat we ontwerp, bouw en installatie helemaal in eigen hand houden.

De basis wordt gevormd door een robuuste kolom en twee oersterke kettingen. Het resultaat is een zeer stabiele constructie die opvallend weinig ruimte inneemt in de bakkerij. Omdat de krachtige motor onderin is geplaatst kunnen we de maximale kiephoogte benutten.

Veiligheid voor alles
De kolom is gevat in een RVS behuizing en de ruimte onder de kuip is afgezet met een robuust RVS hekwerk, voorzien van lichtsensoren. Dit hekwerk beveiligt de zone waarin de kuip zich op en neer beweegt en werkt tijdbesparend. Na één druk op de startknop kan de medewerker verder gaan met andere werkzaamheden.

Perfecte aansluiting op bestaande apparatuur
Elke kneder heeft een eigen ontwerp en een eigen vormgeving. Hierdoor verschillen ook de kuipen van de verschillende uitrijdbare kneders. Ter Haar bakkerijmachines construeert daarom voor iedere hefkiep installatie kuipopnemers op maat.

Interessante opties
Hefkiepers van Ter Haar kunnen worden uitgebreid met een doseertrechter. Die kan weer worden geleverd met interessante opties als sterdosering, een bordes met trap, oliesmering of wat u verder maar denkt nodig te hebben. De superieure techniek en de onverwoestbare materialen zijn van Ter Haar. Daaraan doen we geen concessies. Maar voor het overige bepaalt uw bedrijfsvoering en uw ruimte hoe we uw hefkiep installatie ontwerpen bouwen en installeren.

Meer informatie?

×
Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.