Algemeen: 0548-616088     Service: 0548-622990 Inloggen

Eigen fabricaten

Dankzij 50 jaar ervaring in de bakkerij hebben wij in de loop der jaren een aantal producten ontworpen en voortdurend verbeterd en aangepast naar de wensen van onze klanten.

Dankzij onze gespecialiseerde productie en samenwerking met een aantal betrouwbare leveranciers in binnen- en buitenland worden de machines en installaties op maat gemaakt, volgens de laatste richtlijnen en beveiligingseisen.

De toegepaste materialen bestaan veelal uit rvs en voedselveilige kunststoffen. Ons doel is om de levering volledig naar wens van de klant uit te voeren: betrouwbaar, veilig en gemaakt voor duurzaam gebruik.Uw betrouwbare partner voor de volgende eigen fabricaten.

Oliebollenlijnen Stofafzuiging Recepten automatisering Bollenrijskasten Silo installaties Hefkiep installaties

Oliebollenlijnen

Sinds 2000 maken we de nog steeds ongekroonde, als het gaat om kwaliteit en bakaard, ComPact lijn. 

Deze ComPact Lijn is een oliebollenlijn die in verschillende uitvoering (lengtes) is gemaakt.

Lees meer...

Stofafzuiging

Sinds 1998 leveren wij op maat gemaakte stof afzuiginstallaties voor de bakkerij. 

De meest voorkomende plaats waar stof wordt afgezogen is de weegbunker van de silo installatie en de kneders.


Lees meer...

Recepten automatisering

Inmiddels is de 4e generatie automatiseringssysteem van Ter Haar bakkerijmachines volledig modulair van opbouw en kan naar behoefte worden uitgebreid. 

Investeringen kunnen op die manier over langere tijd worden gespreid en afgestemd op de groei van iedere individuele bakker.

Lees meer...

Bollenrijskasten

In de moderne bakkerij gaan efficiëncy en kwaliteitsverhoging hand in hand en zijn steeds meer bepalend voor het bedrijfsresultaat. 

Bij vele afnemers signaleerde Ter Haar in 1989 al de behoefte aan een geavanceerde, volautomatische bollenrijskast met inbegrip van alle denkbare accessoires en opties. Onze bollenrijskasten benaderen de perfectie zoals elke bakker zich wenst. 

Lees meer...

Silo installaties

Afhankelijk van uw omzet en beschikbare ruimte kunnen wij een op maat gemaakte silo voor u bouwen. 

Omdat we silo’s in elke maat kunnen maken, kunnen wij ook op zolder of in de kelder plaatsen.

Lees meer...

Hefkiep installaties

Maximaal profiteren van de ruimte in uw bakkerij. Omdat elke bakkerij verschillend is, bouwen we uw hefkieper helemaal op maat. 

Net zoals we dat doen met bollenrijskasten en silo-installaties. Die belofte kunnen we waarmaken doordat we ontwerp, bouw en installatie helemaal in eigen hand houden.

Lees meer...