Slagroommachines


E-mailadres
Nieuwe machines

Hagesana slagroommachine Cream-King 6-30l

 

Bespaar slagroom!

Met de Hagesana slagroommachine bespaart u tot wel 20% slagroom per taart. Seriematig ingebouwde koeling waarborgt de beste slagroomkwaliteit, ook bij hoge temperaturen. Door de bijzondere verbinding tussen de molekulen van de koude slagroom en de koude lucht wordt een bijzonder groot volume en maximaal resultaat bereikt.

Wanneer de slagroom echter wat kompakter moet zijn is dat ook geen probleem. U kunt de machine zodanig instellen dat de slagroom precies aan uw eisen voldoet.

Hagesana Sahnemaschine Cream King
Hagesana Sahnemaschine Cream King 10 Liter

Bespaar tijd!

Alle ingredienten kunnen in de machine worden toegevoegd, hiervoor zijn geen extra handelingen noodzakelijk. Door middel van een regelbaar toerental bent u verzekerd van een optimale vermenging van de ingredienten met de slagroom.

Bovendien is het schoonmaken erg eenvoudig. Al bij de ontwikkeling is er rekening mee gehouden, zo weinig mogelijk onderdelen met de slagroom in aanraking te laten komen. Op die manier kan eenvoudig de afwasmachine gebruikt worden om de onderdelen te reinigen.Bespaar geld - 100% hygienisch !

Alle standaards voor hygiene worden met de door Hagesana ontwikkelde sterilisatietechnieken gewaarborgd. Door de op de toekomst gerichte electronica bent u verzekerd van een onovertroffen kwaliteit slagroom. Het is mogelijk om recepten te programmeren en vast te leggen zodat deze niet elke keer opnieuw te hoeven worden ingegeven. De verschillende processen worden vastgelegd en kunnen naar behoefte op een PC worden uitgelezen.
Als optie kan een bacterie-filter worden ingebouwd, dat er voor zorgt dat de lucht , die in de slagroom geblazen wordt, absoluut kiemvrij is.

 

 

Hageana Sahnemaschine Steuerung SE3

Hagesana CREAM KING ECO 3.0 - Mini-Slagroommachine met koeling!

 

Robuust

Eenvoudige bediening

Efficiënt

Sahnemaschine Cream King ECO 3.0

Robuust

Eindelijk is ze er - het mini-tafelmodel CREAM KING ECO 3.0 met koeling. Profitieer van de jarenlange ervaring van Hagesana met de fabricatie van kwaliteits slagroommachines.

De innovatieve en effectieve Hagesana-techniek van de CREAM-KING-serie wordt bij dit tafelmodel zo efficient mogelijk benut en bespaart u zowel ruimte als grondstoffen : uit 1 liter room bereidt u tot 4 liter slagroom.


Ook personeel- en reinigingskosten kunnen met de CREAM KING ECO 3.0 verminderd worden.

Sahnemaschine Cream King ECO 3.0

Eenvoudige bediening

De Mini-Slagroomachine is kompleet uit RVS samengesteld en bestaat uit slechts enkele te reinigen onderdelen. De kuip en de mixer worden na gebruik eenvoudig verwijderd en in de afwasmachine geplaatst.

Door de praktische schakelaar is de bediening net zo eenvoudig als het reinigen: slagroom in de kuip, deksel erop, inschakelen en een paar minuten later is de slagroom klaar voor gebruik! Overige ingrediënten kunnen direct in de machine worden toegevoegd, hiervoor zijn geen extra handelingen nodig.


Efficiënt: Hagesana slagroombereiding:

Bij alle producten uit de CREAM KING-serie wordt aan de slagroom tijdens het proces, via gaatjes in de bodem van de kuip, gekoelde lucht toegevoegd. Kleine, gekoelde luchtbelletjes omsluiten hierbij de vetcellen en geven de slagroom een bijzondere houdbaarheid en vastheid, niet beinvloed door de omgevingstemperatuur.