Geleverde projecten
E-mailadres
van Zuilen 141 (Medium)

Mei 2014, bakkerij van Zuylen, Warnsveld

 

Bakkerij van Zuylen kijkt naar de toekomst!

Het bedrijf dat 35 jaar geleden aan de Breegraven te Warnsveld is gestart door vader Theo heeft in zoon Alfons een opvolger gevonden. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de branche en ook bakker Van Zuijlen heeft niet stil gezeten.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
061

April 2011, de Haarlemse Bakker, Haarlem

 

John van Esdonk, eigenaar van bakkerij de Haarlemse bakker heeft deze bakkerij acht jaar geleden overgenomen. Op dat moment was hij al een jaar actief als interim manager binnen het bedrijf. Al snel werd ingezien dat, om te overleven, een gedegen toekomst plan moest worden gemaakt die in meerder fasen uitgevoerd moest worden.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
j

December 2011, de Jong, Drachten

 

Eind 2011 heeft Peter de Jong zijn  bedrijf uitgebreid door de aankoop van bakkerij
Staghouwer te  Tolbert. 

Naast de bestaande 4 winkels , komen er 6 winkels bij zodat het totaal aantal winkels komt op 10. 

 

Lees meer...
 
E-mailadres
j

November 2010, Vermeeren, Slenaken

 

Ralph en Marielle Vermeeren, een bakkers echtpaar uit het prachtig gelegen Slenaken, wilden hun bakkerij gaan vergroten. De nachturen moesten minder worden en er moest productiever gewerkt kunnen worden. Dit resulteerde in een groots bouwplan op de bestaande locatie dat in fasen moest worden gerealiseerd om tijdens de verbouwing de productie normaal te kunnen voortzetten.

 

 

Lees meer...
 
E-mailadres

November 2010, de Stadsbakker, Zwolle

Donderdagavond 10 maart is op de People Business beurs in Zwolle 

de Starter van het jaar 2011 bekend gemaakt. 

Dit project is gerealiseerd in 2010.

Lees meer...
 
E-mailadres
deVerwennerij

December 2010, de Verwennerij, Westenholte

Voor deze bakkerij in Westenholte heeft ter Haar Bakkerijmachines een bollenkast, verdeelopboller, etc. geleverd, voor het merendeel gereviseerde machines. De bakkerij is in de 2e week van februari officieel geopend en is een initiatief van de zorginstelling Omega en is gericht op een zinvolle  dagbesteding voor mensen die moeilijk bemiddelbaar zijn op de arbeidsmarkt. Dit project is eind 2010 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
j

Juni 2010, Meesterbakker Voskamp, Spijkenisse

Meesterbakker Voskamp is een familiebedrijf, dat al meer dan 40 jaar een begrip is in Spijkenisse en wijde omgeving. De directie wordt gevoerd door Cees Weeda en schoonzus Trudy Kriek. Met 15 eigen winkels en een deel derde kanaal is dit een bakkerij, die in het midden segment naam heeft. Dit project is in 2010 gerealiseerd.

 

 

Lees meer...
 
E-mailadres
f

September 2008, Lammertinck, Elst

Bakkerij Lammertinck is een bakkerij die uitsluitend C-1000 supermarkten voorziet van diverse soorten ambachtelijk brood.De eerste bakkerij in een grotere reeks is inmiddels een feit. Dit project is in september 2008 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
DSC06427

Juli 2008, Piet Kerssens, Heiloo

Gert Jan Kerssens is samen met zijn zussen Nicole en Corineal eigenaar van Bakkerij Piet Kerssens. Lange tijd is vanuit Krommenie alles aangestuurd. Hier was eerder de brood- en banketbakkerij gevestigd. Dit project is in juli 2008 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
n

April 2008, Hulleman, Aalsmeer

Het bedrijf van Marco en Karin Hulleman bestond uit een broodbakkerij in Uithoorn met winkel, een banketbakkerij in Aalsmeer met winkel en een 3e winkel in Amstelveen. De omzet groeide gestaag en daardoor werden de productieruimtes te klein. Dit project is in april 2008 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
E-mailadres

Dit toch wel zeer speciale project is gedaan voor een klant in Zuid Afrika. Deze klant wilde "cookies" maken via

de kleinbroodstraat. Op bijgaand filmpje tonen we het verbluffende eindresultaat.

Dit project is in januari 2008 door ons gerealiseerd.

Lees meer...
 
E-mailadres
IMG_0993

Januari 2008, Dekamarkt, Apeldoorn

Doordat de Dekamarkt een uitbreiding van de productie wilde realiseren, moest er een narijskast extra bij komen. De productie wordt uitgebreid ten aanzien van klein- en grootbrood. Dit project is in januari 2008 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
E-mailadres
8

November 2007, van Looyengoed, Nijkerk

Na jaren als werknemer in dienst te zijn geweest had Harrie in 2000 de gelegenheid om voor zichzelf te beginnen. Samen met zijn vrouw Ineke hebben ze de schouders eronder gezet. Dit project is in november 2007 gerealiseerd.

 

Lees meer...
 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2